,

Navy Retro Sport Backpack with Rainbow Strip

Leçons de Choses
Availability:

1 stok


Çantë ideale për vogëlushët që shkojnë në kopësht ose për fëmijët në shkollë. Është praktike. Dizajni është tërheqës dhe i përshtatet çdo nevoje. Rripat për ta mbajtur në shpinë janë me shirita reflektues. Është vetëm 300 gram dhe vogëlushët nuk do të kenë problem për ta mbajtur. Navy Retro Sport Backpack with Rainbow Strip ndërthur thuajse në perfeksion cilësinë e lartë me dizajnin klasik në të njejtën kohë.

Karakteristikat:

  • Pesha: 300 gr
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 35 x 35 x 9 cm

4,600 L

1 stok

Çantë ideale për vogëlushët që shkojnë në kopësht ose për fëmijët në shkollë. Është praktike. Dizajni është tërheqës dhe i përshtatet çdo nevoje. Rripat për ta mbajtur në shpinë janë me shirita reflektues. Është vetëm 300 gram dhe vogëlushët nuk do të kenë problem për ta mbajtur. Navy Retro Sport Backpack with Rainbow Strip ndërthur thuajse në perfeksion cilësinë e lartë me dizajnin klasik në të njejtën kohë.

Karakteristikat:

  • Pesha: 300 gr
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 35 x 35 x 9 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close