Ndarja e perimeve

Plan Toys
Availability:

3 stok


Ndarja e perimeve | Shijoni ndarjen e perimeve që përfshin 5 perime për t’u prerë; një domate, një kërpudhë, një qepë, një spec dhe një kastravec. I përshtatshëm për fëmijët +18 muajsh.

4,700 L

3 stok

Ndarja e perimeve | Shijoni ndarjen e perimeve që përfshin 5 perime për t’u prerë; një domate, një kërpudhë, një qepë, një spec dhe një kastravec. I përshtatshëm për fëmijët +18 muajsh.

SKU: 8854740036018 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close