,

Ndenjëse makine Cloud Z i-Size Autumn Gold

Cybex
Availability:

2 stok


Ndenjëse makine Cloud Z i-Size për një udhëtim ergonomik dhe të rehatshëm. Sedilja e foshnjës është e pajisur me një mbrojtje të optimizuar lineare nga ndikimi anësor (sistemi L.S.P.), i cili në kombinim me guaskën thithëse të energjisë rrit ndjeshëm sigurinë e fëmijës në rast të një përplasjeje anësore. Mekanizmi inovativ i rrotullimit të Bazës Z lejon e bën më të lehtë ngritjen e fëmijës brenda dhe jashtë makinës.

Cloud Z i-Size zvogëlon rrezikun e vështirësive në frymëmarrje tek të sapolindurit jashtë makinës. Gjithashtu përmban një mbështetëse automatike të kokës e cila rritet me fëmijën tuaj dhe ndryshon këndin e uljes, duke krijuar më shumë hapësirë ​​dhe rehati. Kjo ndenjëe vjen me një larmishmëri ngjyrash klasike.

Karakteristikat:

 • Mundëson një udhëtim  ergonomik dhe të rehatshëm
 • Është e pajisur me një mbrojtje të optimizuar lineare nga ndikimi anësor (sistemi L.S.P.)
 • Mekanizmi inovativ i rrotullimit të Bazës Z lejon e bën më të lehtë ngritjen e fëmijës brenda dhe jashtë makinës
 • Cloud Z i-Size zvogëlon rrezikun e vështirësive në frymëmarrje tek të sapolindurit jashtë makinës
 • Përmban një mbështetëse automatike të kokës e cila rritet me fëmijën tuaj

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 0- 24 muajsh
 • Gjatësia e përshtatshme: Nga 45 deri në 87 cm

40,900 L

2 stok

Ndenjëse makine Cloud Z i-Size për një udhëtim ergonomik dhe të rehatshëm. Sedilja e foshnjës është e pajisur me një mbrojtje të optimizuar lineare nga ndikimi anësor (sistemi L.S.P.), i cili në kombinim me guaskën thithëse të energjisë rrit ndjeshëm sigurinë e fëmijës në rast të një përplasjeje anësore. Mekanizmi inovativ i rrotullimit të Bazës Z lejon e bën më të lehtë ngritjen e fëmijës brenda dhe jashtë makinës.

Cloud Z i-Size zvogëlon rrezikun e vështirësive në frymëmarrje tek të sapolindurit jashtë makinës. Gjithashtu përmban një mbështetëse automatike të kokës e cila rritet me fëmijën tuaj dhe ndryshon këndin e uljes, duke krijuar më shumë hapësirë ​​dhe rehati. Kjo ndenjëe vjen me një larmishmëri ngjyrash klasike.

Karakteristikat:

 • Mundëson një udhëtim  ergonomik dhe të rehatshëm
 • Është e pajisur me një mbrojtje të optimizuar lineare nga ndikimi anësor (sistemi L.S.P.)
 • Mekanizmi inovativ i rrotullimit të Bazës Z lejon e bën më të lehtë ngritjen e fëmijës brenda dhe jashtë makinës
 • Cloud Z i-Size zvogëlon rrezikun e vështirësive në frymëmarrje tek të sapolindurit jashtë makinës
 • Përmban një mbështetëse automatike të kokës e cila rritet me fëmijën tuaj

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 0- 24 muajsh
 • Gjatësia e përshtatshme: Nga 45 deri në 87 cm
Mosha

0- 24 muajsh

Marka

Gjatësia e përshtatshme

Nga 45 deri më 87 cm

Classic collection

Autumn Gold

SHPORTA NË BEE

close