Sold out!
,

Ndenjese makine Pallas B2-Fix+ Lux with Impact Shield- Volcano Black

Cybex
Availability:

S’ka stok


Zgjidhni sediljen e makinës Cybex Pallas B2-Fix+ Lux with Impact Shield për ta mbajtur fëmijën tuaj komod dhe të sigurt në çdo hap të fëmijërisë së tij. Kjo ndenjëse 2 në 1 ndryshon ndërsa fëmija juaj rritet. Fëmija juaj mbrohet nga një mburojë e rregullueshme e goditjes, e cila përthith forcën e goditjes në rast përplasjeje në mënyrë të ngjashme me një airbag të fryrë. Kur fëmija arrin peshën 15 kg, mburoja e goditjes mund të hiqet për ta kthyer ndenjësen në një përforcues të shpinës, duke siguruar mbështetje të vazhdueshme deri në moshën  12 vjeçare. ISOFIX Connect siguron instalim të lehtë në makinën tuaj, që do të thotë se sedilja e makinës Pallas B2-Fix vendoset shpejt dhe zgjat me vite.

Karakteristikat:

 • Ndenjëse makine 2 në 1
 • Përmban sistemi linear të mbrojtjes nga goditjet anësore
 • Mbështetës koke i patentuar
 • Mburojë e rregullueshme e
 • ISOFIX Connect
 • Mbi 11 vite përdorim
 • Instalim i lehtë
 • Redukton forcat e goditjes anësore
 • Testuar sipas R44/04

Të dhënat teknike:

 • Pesha: 5.5 kg
 • Përmasat: 39 x 52 x 64 cm
 • Mosha: Deri në 12 vjeç
 • Mbulesat prej pëlhure që lahen në makinë larëse në 30°

30,000 L

Sold out!

Zgjidhni sediljen e makinës Cybex Pallas B2-Fix+ Lux with Impact Shield për ta mbajtur fëmijën tuaj komod dhe të sigurt në çdo hap të fëmijërisë së tij. Kjo ndenjëse 2 në 1 ndryshon ndërsa fëmija juaj rritet. Fëmija juaj mbrohet nga një mburojë e rregullueshme e goditjes, e cila përthith forcën e goditjes në rast përplasjeje në mënyrë të ngjashme me një airbag të fryrë. Kur fëmija arrin peshën 15 kg, mburoja e goditjes mund të hiqet për ta kthyer ndenjësen në një përforcues të shpinës, duke siguruar mbështetje të vazhdueshme deri në moshën  12 vjeçare. ISOFIX Connect siguron instalim të lehtë në makinën tuaj, që do të thotë se sedilja e makinës Pallas B2-Fix vendoset shpejt dhe zgjat me vite.

Karakteristikat:

 • Ndenjëse makine 2 në 1
 • Përmban sistemi linear të mbrojtjes nga goditjet anësore
 • Mbështetës koke i patentuar
 • Mburojë e rregullueshme e
 • ISOFIX Connect
 • Mbi 11 vite përdorim
 • Instalim i lehtë
 • Redukton forcat e goditjes anësore
 • Testuar sipas R44/04

Të dhënat teknike:

 • Pesha: 5.5 kg
 • Përmasat: 39 x 52 x 64 cm
 • Mosha: Deri në 12 vjeç
 • Mbulesat prej pëlhure që lahen në makinë larëse në 30°
Marka

Mosha

Nga 9 muaj deri në 12 vjec

Ngjyrë

Volcano Black

SHPORTA NË BEE

close