,

Ndenjese makine Pallas G i-Size Deep Black

Cybex
Availability:

2 stok


Ndenjëse për makinën Pallas G i-Size,  2-në-1 me,  e projektuar për mbi 10 vjet përdorim. Pallas G i-Size është projektuar me një teknologji të avancuar të sigurisë së mbrojtjes, duke i ofruar fëmijëve siguri maksimale.  Vetëm falë përdorimit të Pallas G i-Size ulen me 40% ulje në dëmtimet e qafës. Një sedilje makine që bazohet në një histori të fortë të teknologjisë së mbrojtjes nga ndikimi, duke e përmirësuar vazhdimisht në rritje të sigurisë dhe duke e bërë akoma më të thjeshtë në përdorim. Një ndenjëse makine që rritet me fëmijën tuaj, duke ofruar mbi dhjetë vjet rehati dhe mbrojtje maskimale për të vegjlit tuaj.

Karakteristikat:

 • Pallas G i-Size e projektuar për mbi 10 vjet përdorim.
 • Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar
 • Ofron siguri maksimale për fëmijët
 • E projektuar me teknologji evolucionare
 • Falë përdorimit të Pallas G i-Size ulen me 40% ulje në dëmtimet e qafës

Të dhënat teknike:

 • Pesha mbajtëse: 9 – 50 kg
 • Përmasat: 40.5 x 59.5 x 81 cm
 • Mosha: Nga 15 muajsh deri në 12 vjeç

51,100 L

2 stok

Ndenjëse për makinën Pallas G i-Size,  2-në-1 me,  e projektuar për mbi 10 vjet përdorim. Pallas G i-Size është projektuar me një teknologji të avancuar të sigurisë së mbrojtjes, duke i ofruar fëmijëve siguri maksimale.  Vetëm falë përdorimit të Pallas G i-Size ulen me 40% ulje në dëmtimet e qafës. Një sedilje makine që bazohet në një histori të fortë të teknologjisë së mbrojtjes nga ndikimi, duke e përmirësuar vazhdimisht në rritje të sigurisë dhe duke e bërë akoma më të thjeshtë në përdorim. Një ndenjëse makine që rritet me fëmijën tuaj, duke ofruar mbi dhjetë vjet rehati dhe mbrojtje maskimale për të vegjlit tuaj.

Karakteristikat:

 • Pallas G i-Size e projektuar për mbi 10 vjet përdorim.
 • Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar
 • Ofron siguri maksimale për fëmijët
 • E projektuar me teknologji evolucionare
 • Falë përdorimit të Pallas G i-Size ulen me 40% ulje në dëmtimet e qafës

Të dhënat teknike:

 • Pesha mbajtëse: 9 – 50 kg
 • Përmasat: 40.5 x 59.5 x 81 cm
 • Mosha: Nga 15 muajsh deri në 12 vjeç
Marka

Mosha

Nga 9 muaj deri në 12 vjec

Pesha mbajtëse

Nga 9 deri më 50 kg

Ngjyrë

Deep Black

SHPORTA NË BEE

close