,

Ndenjëse makine Sirona Z i-Size Nautical Blue

Cybex
Availability:

1 stok


Ndenjëse Sirona Z i-Size  nga Cybex është aprovuar sipas standardit të R129 i-Size, për fëmijët nga lindja deri afërsisht në moshën 4 vjeç. Sirona Z Plus i-Size është risia në Cybex Z Line sepse sedilja mund të rrotullohet 360 °. Sirona Z Plus i-Size ofron siguri më të madhe në rast të një përplasjeje anësore dhe zvogëlon forcën e një ndikimi anësor me 25%.

Teknologjia e Reduktimit të Energjisë së Sirona Z Plus i-Size ofron siguri më të madhe për fëmijën në pozicionin përpara në rast të një përplasje frontale duke zvogëluar forcat në qafë  gjatë një aksidenti frontal me më shumë se 20%, krahasuar me sistemet ekzistuese. Karakteristika inteligjente e pjerrësisë dhe rrotullimit me një dorë e bën më të lehtë për prindërit të rregullojnë vendin duke e mbajtur një dorë të lirë.

Për një sy gjumë dhe udhëtime të rehatshme, Sirona Z Plus i-Size Car Seat ofron disa pozicione të ndryshme. Mekanizmi novator i kontrollit të drejtimit (D.D.C.) parandalon përdorimin e jo korrekt të pozicionit në drejtim të udhëtimit derisa fëmija të mbushë moshën 15 muajshe dhe një lartësi minimale prej 76 cm.

Karakteristikat: 

 • Është aprovuar sipas standardit të R129 i-Size
 • Mund të rrotullohet 360 °
 • Sirona Z Plus i-Size ofron siguri më të madhe në rast të një përplasjeje anësore dhe zvogëlon forcën e një ndikimi anësor me 25%
 • Sirona Z Plus i-Size Car Seat ofron disa pozicione të ndryshme
 • Mekanizmi novator i kontrollit të drejtimit (D.D.C.) parandalon përdorimin e jo korrekt

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: 0- 4 vjeç
 • Pesha mbajtëse: Deri në 18 kg
 • Gjatësia e përshtatshme: Nga 45 deri më 105 cm
 • Përmasat:  71.5 x  43 x  67 cm

53,000 L

1 stok

Ndenjëse Sirona Z i-Size  nga Cybex është aprovuar sipas standardit të R129 i-Size, për fëmijët nga lindja deri afërsisht në moshën 4 vjeç. Sirona Z Plus i-Size është risia në Cybex Z Line sepse sedilja mund të rrotullohet 360 °. Sirona Z Plus i-Size ofron siguri më të madhe në rast të një përplasjeje anësore dhe zvogëlon forcën e një ndikimi anësor me 25%.

Teknologjia e Reduktimit të Energjisë së Sirona Z Plus i-Size ofron siguri më të madhe për fëmijën në pozicionin përpara në rast të një përplasje frontale duke zvogëluar forcat në qafë  gjatë një aksidenti frontal me më shumë se 20%, krahasuar me sistemet ekzistuese. Karakteristika inteligjente e pjerrësisë dhe rrotullimit me një dorë e bën më të lehtë për prindërit të rregullojnë vendin duke e mbajtur një dorë të lirë.

Për një sy gjumë dhe udhëtime të rehatshme, Sirona Z Plus i-Size Car Seat ofron disa pozicione të ndryshme. Mekanizmi novator i kontrollit të drejtimit (D.D.C.) parandalon përdorimin e jo korrekt të pozicionit në drejtim të udhëtimit derisa fëmija të mbushë moshën 15 muajshe dhe një lartësi minimale prej 76 cm.

Karakteristikat: 

 • Është aprovuar sipas standardit të R129 i-Size
 • Mund të rrotullohet 360 °
 • Sirona Z Plus i-Size ofron siguri më të madhe në rast të një përplasjeje anësore dhe zvogëlon forcën e një ndikimi anësor me 25%
 • Sirona Z Plus i-Size Car Seat ofron disa pozicione të ndryshme
 • Mekanizmi novator i kontrollit të drejtimit (D.D.C.) parandalon përdorimin e jo korrekt

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: 0- 4 vjeç
 • Pesha mbajtëse: Deri në 18 kg
 • Gjatësia e përshtatshme: Nga 45 deri më 105 cm
 • Përmasat:  71.5 x  43 x  67 cm
Marka

Mosha

Nga 0 muaj deri në 4 vjeç

Pesha mbajtëse

Deri në 18 kg

Përmasa

71.5 x  43 x  67 cm

Classic collection

Nautical Blue

SHPORTA NË BEE

close