Sold out!
,

Ndenjese për makinën Pallas S-Fix Granite Black

Cybex
Availability:

S’ka stok


Ndenjëse për makinën Pallas S-Fix është projektuar për të qenë e përshtatshme gjatë disa viteve, sikurndër fëmijët tuaj rriten. Si ndjenjëse s 2 në 1, ajo është projektuar për t’u rritur me fëmijët tuaj duke filluar nga mosha 9 muajsh deri në 12 vjeç.  Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën. Forca e një përplasjeje  shpërndahet mbi mburojën dhe absorbohet nga materialet e saj që përthithin goditjen. Ky sistem i ngjan një airbag të fryrë dhe ndihmon për të zvogëluar ndjeshëm forcën e ndikimit në rast të një aksidenti. Sigurisht edhe ISOFIX që ofron stabilitet dhe siguri shtesë.

Forca e një përplasjeje me ndikim anësor absorbohet sistematikisht nga mbrojtës anësor, si dhe nga mbrojtës të shpatullave dhe kokës. Në të njëjtën kohë, energjia kinetike e trupit e shkaktuar nga ndikimi përthithet menjëherë dhe koka drejtohet në mënyrë aktive në një pozicion të sigurt. Falë një funksioni të rehatshëm tërheqjeje, sedilja mund të rregullohet lehtësisht me vetëm një dorë. Kjo teknologji revolucionare zhvendos në mënyrë të sigurt pikën e ekuilibrit të kokës së fëmijës pak mbrapa dhe parandalon që ajo të bjerë përpara kur fëmija është në gjumë. Në rastin e një përplasjeje me ndikim anësor, koka e ndjeshme e fëmijës mbetet brenda zonës së sigurisë së sediljes, duke siguruar mbrojtje optimale.

Karakteristikat:

 • Pallas S-Fix është projektuar për të qenë e përshtatshme gjatë disa viteve
 • Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën
 • Ofron siguri maksimale për fëmijët
 • E projektuar me teknologji evolucionare
 • Mburojë e rregullueshme e ndikimit
 • Mbështetësja e kokës me 12 pozicione të rregullueshme

Të dhënat teknike:

 • Pesha mbajtëse: 9- 36 kg
 • Mosha: Nga 9 muajsh deri në 12 vjeç

44,100 L

Sold out!

Ndenjëse për makinën Pallas S-Fix është projektuar për të qenë e përshtatshme gjatë disa viteve, sikurndër fëmijët tuaj rriten. Si ndjenjëse s 2 në 1, ajo është projektuar për t’u rritur me fëmijët tuaj duke filluar nga mosha 9 muajsh deri në 12 vjeç.  Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën. Forca e një përplasjeje  shpërndahet mbi mburojën dhe absorbohet nga materialet e saj që përthithin goditjen. Ky sistem i ngjan një airbag të fryrë dhe ndihmon për të zvogëluar ndjeshëm forcën e ndikimit në rast të një aksidenti. Sigurisht edhe ISOFIX që ofron stabilitet dhe siguri shtesë.

Forca e një përplasjeje me ndikim anësor absorbohet sistematikisht nga mbrojtës anësor, si dhe nga mbrojtës të shpatullave dhe kokës. Në të njëjtën kohë, energjia kinetike e trupit e shkaktuar nga ndikimi përthithet menjëherë dhe koka drejtohet në mënyrë aktive në një pozicion të sigurt. Falë një funksioni të rehatshëm tërheqjeje, sedilja mund të rregullohet lehtësisht me vetëm një dorë. Kjo teknologji revolucionare zhvendos në mënyrë të sigurt pikën e ekuilibrit të kokës së fëmijës pak mbrapa dhe parandalon që ajo të bjerë përpara kur fëmija është në gjumë. Në rastin e një përplasjeje me ndikim anësor, koka e ndjeshme e fëmijës mbetet brenda zonës së sigurisë së sediljes, duke siguruar mbrojtje optimale.

Karakteristikat:

 • Pallas S-Fix është projektuar për të qenë e përshtatshme gjatë disa viteve
 • Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën
 • Ofron siguri maksimale për fëmijët
 • E projektuar me teknologji evolucionare
 • Mburojë e rregullueshme e ndikimit
 • Mbështetësja e kokës me 12 pozicione të rregullueshme

Të dhënat teknike:

 • Pesha mbajtëse: 9- 36 kg
 • Mosha: Nga 9 muajsh deri në 12 vjeç
Marka

Mosha

Nga 9 muaj deri në 12 vjec

Pesha mbajtëse

Nga 9 deri më 36 kg

Ngjyrë

Granit Black

SHPORTA NË BEE

close