Ndenjësja e automjetit Bugaboo

Bugaboo
Availability:

1 stok


Ndenjësja e automjetit Bugaboo ofron siguri maksimale për ndikime anësore. Mbështetje e rregullueshme e kokës me 7 nivele për një përshtatje të përsosur dhe siguri optimale.
Instalimi në makinë duke përdorur rripin prej 3 pikash të automjetit ose me bazën e izofiksit.

Karakteristikat:

 • Dyshek leshi merino për kontrollin optimal të klimës
 • Guaskë e lehtë me dorezë ergonomike
 • Tenda me mbrojtje nga dielli UPF50 +
 • Pëlhura të çmontueshme dhe të lakura Oeko-Tex®, të çertifikuara
 • Të dizenjuara për t’u përshtatur me karrocat Bugaboo
 • Dimensionet: 66cm x  43.8cm x 58.9cm
 • Pesha: 4.2 kg

Rekomandime!

Përdorimi i rekomanduar: 40 deri 85 cm, deri në 13 kg -15 muaj

32,300 L

1 stok

Ndenjësja e automjetit Bugaboo ofron siguri maksimale për ndikime anësore. Mbështetje e rregullueshme e kokës me 7 nivele për një përshtatje të përsosur dhe siguri optimale.
Instalimi në makinë duke përdorur rripin prej 3 pikash të automjetit ose me bazën e izofiksit.

Karakteristikat:

 • Dyshek leshi merino për kontrollin optimal të klimës
 • Guaskë e lehtë me dorezë ergonomike
 • Tenda me mbrojtje nga dielli UPF50 +
 • Pëlhura të çmontueshme dhe të lakura Oeko-Tex®, të çertifikuara
 • Të dizenjuara për t’u përshtatur me karrocat Bugaboo
 • Dimensionet: 66cm x  43.8cm x 58.9cm
 • Pesha: 4.2 kg

Rekomandime!

Përdorimi i rekomanduar: 40 deri 85 cm, deri në 13 kg -15 muaj

Peshë 4.2 kg
Përmasa 66 × 43.8 × 58.9 cm
Marka

Ngjyra

E zezë

Mosha

0- 18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close