Ndërtesë e vendosur në një kuti

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Ndërtesë e vendosur në një kuti | Me 48 copa druri (përfshirë bulona, ​​shufra të shpuara për tu lidhur, dhe një kaçavidë me madhësi për fëmijë), ky grup klasik ndërtimi u jep fëmijëve gjithçka që u nevojitet për të ndrequr dhe ndërtuar! Të printuara në kutinë mbështjellëse janë modeli i planeve për një vinç, motor, aeroplan dhe makinë garash. Me pak imagjinatë fëmijët mund të bëjnë qindra struktura më të mahnitshme! Sa herë që fëmijët luajnë me këtë lojë, ata do të ndërtojnë aftësi të shkëlqyera arsyetimi, aftësi për zgjidhjen e problemeve dhe koordinim të syve me duart.

3,700 L

1 stok

Ndërtesë e vendosur në një kuti | Me 48 copa druri (përfshirë bulona, ​​shufra të shpuara për tu lidhur, dhe një kaçavidë me madhësi për fëmijë), ky grup klasik ndërtimi u jep fëmijëve gjithçka që u nevojitet për të ndrequr dhe ndërtuar! Të printuara në kutinë mbështjellëse janë modeli i planeve për një vinç, motor, aeroplan dhe makinë garash. Me pak imagjinatë fëmijët mund të bëjnë qindra struktura më të mahnitshme! Sa herë që fëmijët luajnë me këtë lojë, ata do të ndërtojnë aftësi të shkëlqyera arsyetimi, aftësi për zgjidhjen e problemeve dhe koordinim të syve me duart.

SKU: 000772151511 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close