Ndeshja e ngjyrave

Melissa & Doug
Availability:

8 stok


Ndeshja e ngjyrave | Të vegjlit do të magjepsen dhe parashkollorët do të frymëzohen nga ky grup mahnitës i ngjyrave dhe aktivitetit krijues! Dhjetë karta fotografish janë të vendosura në një bord druri ku fëmijët vendosin kapakët  në vrimat përkatëse. Në njërën anë të kartës së figurës jane ngjyrat për përputhjen. Ana e kundërt tregon foton në të zezë dhe të bardhë, duke i lejuar fëmijët të krijojnë modelet e tyre! Ky aktivitet është i shkëlqyeshëm për njohjen e ngjyrave, renditjen dhe aftësitë fillestare të matematikës.

4,900 L

8 stok

Ndeshja e ngjyrave | Të vegjlit do të magjepsen dhe parashkollorët do të frymëzohen nga ky grup mahnitës i ngjyrave dhe aktivitetit krijues! Dhjetë karta fotografish janë të vendosura në një bord druri ku fëmijët vendosin kapakët  në vrimat përkatëse. Në njërën anë të kartës së figurës jane ngjyrat për përputhjen. Ana e kundërt tregon foton në të zezë dhe të bardhë, duke i lejuar fëmijët të krijojnë modelet e tyre! Ky aktivitet është i shkëlqyeshëm për njohjen e ngjyrave, renditjen dhe aftësitë fillestare të matematikës.

SKU: 000772143134 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close