Folezave e kafshëve

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


 Merrni gjashtë shtëpiza, shtoni gjashtë kafshë me numër për të hyrë brenda. Një fermë e mbushur plot me aktivitete, si, me numërim, fshehje, zbulim, ndeshje dhe lojë imagjinare. Ky set i lojërave lejon që fëmijët të ndërtojnë një fermë me hambarë dhe me një kafshë për çdo hambar. Në muret e tyre të përparëm, hambarët përmbajnë dyer me madhësi për t’u përshtatur kafshëve; në anën e pasme, një mur plot ngjyra që tregon kafshën në një ambient të jashtëm. Fëmijët gjithashtu mund të luajnë me numra për të bashkuar çifte të sakta, duke forcuar konceptet e mësimit të numrave.

Karakteristikat:

 • Fermë argëtuese
 • Përmban plot aktivitete argëtuese dhe edukative për fëmijët
 • Rrit dhe aftëson krijueshmërinë dhe imagjinatën e fëmijëve
 • Ndihmon në forcimin e koncepteve të numërimit

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 15 x 40 x 19 cm
 • Mosha: +2 vjeç

 

5,800 L

1 stok

 Merrni gjashtë shtëpiza, shtoni gjashtë kafshë me numër për të hyrë brenda. Një fermë e mbushur plot me aktivitete, si, me numërim, fshehje, zbulim, ndeshje dhe lojë imagjinare. Ky set i lojërave lejon që fëmijët të ndërtojnë një fermë me hambarë dhe me një kafshë për çdo hambar. Në muret e tyre të përparëm, hambarët përmbajnë dyer me madhësi për t’u përshtatur kafshëve; në anën e pasme, një mur plot ngjyra që tregon kafshën në një ambient të jashtëm. Fëmijët gjithashtu mund të luajnë me numra për të bashkuar çifte të sakta, duke forcuar konceptet e mësimit të numrave.

Karakteristikat:

 • Fermë argëtuese
 • Përmban plot aktivitete argëtuese dhe edukative për fëmijët
 • Rrit dhe aftëson krijueshmërinë dhe imagjinatën e fëmijëve
 • Ndihmon në forcimin e koncepteve të numërimit

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 15 x 40 x 19 cm
 • Mosha: +2 vjeç

 

Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close