, ,

Ndërtesat dhe automjetet

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Ky grup lojërash plot aksion i lejon fëmijët të ndërtojnë kulla ose një skenë qyteti të mbushur me ndërtesa si spitale, zjarrfikëse ose shkolla, me një automjet prej druri për çdo ndërtesë bashkë me një hapësirë për të parkuar. Fëmijët gjithashtu mund të çiftojnë numrat në ndërtesa dhe automjete ose ti përputhin me ngjyrat për të bashkuar çiftet e duhura, duke përforcuar konceptet e të mësuarit të hershëm ndërsa luajnë. Ky set është perfekt për argëtim dhe edukim me konceptet e para të numërimit dhe klasifikimit të pjesëve.

Karakteristikat:

 • Ky grup lojërash plot aksion i lejon fëmijët të ndërtojnë një skenë qyteti
 • Fëmijët gjithashtu mund të çiftojnë numrat në ndërtesa dhe automjete ose ti përputhin me ngjyrat
 • Perfekte për tu luajtur në grup
 • Argëton dhe shkathtëson fëmijët
 • Përforcon konceptet e të mësuarit të hershëm me anë të lojë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 15.875  x 39.37 x 14.605 cm

4,500 L

2 stok

Ky grup lojërash plot aksion i lejon fëmijët të ndërtojnë kulla ose një skenë qyteti të mbushur me ndërtesa si spitale, zjarrfikëse ose shkolla, me një automjet prej druri për çdo ndërtesë bashkë me një hapësirë për të parkuar. Fëmijët gjithashtu mund të çiftojnë numrat në ndërtesa dhe automjete ose ti përputhin me ngjyrat për të bashkuar çiftet e duhura, duke përforcuar konceptet e të mësuarit të hershëm ndërsa luajnë. Ky set është perfekt për argëtim dhe edukim me konceptet e para të numërimit dhe klasifikimit të pjesëve.

Karakteristikat:

 • Ky grup lojërash plot aksion i lejon fëmijët të ndërtojnë një skenë qyteti
 • Fëmijët gjithashtu mund të çiftojnë numrat në ndërtesa dhe automjete ose ti përputhin me ngjyrat
 • Perfekte për tu luajtur në grup
 • Argëton dhe shkathtëson fëmijët
 • Përforcon konceptet e të mësuarit të hershëm me anë të lojë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 15.875  x 39.37 x 14.605 cm
SKU: 772135764 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close