,

Newborn Baby Gown Rosettes

Aden+Anais
Availability:

1 stok


Newborn Baby Gown Rosettes , nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë, super elastike, e krijuar për ti mbajtur vogëlushë komod gjatë gjithë vitit. Janë komode dhe ofrojnë siguri për vogëlushët. Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve. Newborn Baby Gown Rosettes vjen me një dizajn me trëndafila ngjyrë në një nuancë të ëmbël ngjyre. Një ide e bukur dhurate për muajt e parë.

Karakteristikat:

 • Është prerje unike me dizajn unik
 • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
 • I bërë nga material që ofrojnë butësi dhe elasticitet
 • Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve
 • Një ide e bukur dhurate për muajt e parë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 0-3 muajsh

5,200 L

Pastroje zgjedhjen

Newborn Baby Gown Rosettes , nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë, super elastike, e krijuar për ti mbajtur vogëlushë komod gjatë gjithë vitit. Janë komode dhe ofrojnë siguri për vogëlushët. Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve. Newborn Baby Gown Rosettes vjen me një dizajn me trëndafila ngjyrë në një nuancë të ëmbël ngjyre. Një ide e bukur dhurate për muajt e parë.

Karakteristikat:

 • Është prerje unike me dizajn unik
 • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
 • I bërë nga material që ofrojnë butësi dhe elasticitet
 • Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve
 • Një ide e bukur dhurate për muajt e parë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 0-3 muajsh
Marka

Mosha

0- 3 muajsh

SHPORTA NË BEE

close