,

Ngjyra e Emocioneve

Plan Toys
Availability:

1 stok


Ngjyra e Emocioneve | Seti përbëhet nga 24 pllaka druri me 12 emocione të ndryshme. Fëmijët mund të mësojnë se si të përputhin dy emocione identike me këtë lojë argëtuese të kujtesës! Shkathtësitë përfshijnë të mësuarit në lidhje me marrëdhëniet e ngjyrave dhe emocioneve. Rrota Ngjyra e Emocioneve mund të ndihmojë në mënyrë të bashkëpunuarit në grup dhe të praktikoni fjalorin e emocioneve.

4,300 L

1 stok

Ngjyra e Emocioneve | Seti përbëhet nga 24 pllaka druri me 12 emocione të ndryshme. Fëmijët mund të mësojnë se si të përputhin dy emocione identike me këtë lojë argëtuese të kujtesës! Shkathtësitë përfshijnë të mësuarit në lidhje me marrëdhëniet e ngjyrave dhe emocioneve. Rrota Ngjyra e Emocioneve mund të ndihmojë në mënyrë të bashkëpunuarit në grup dhe të praktikoni fjalorin e emocioneve.

SKU: 8854740056566 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close