, ,

Ngjyrosje magjike me laps uji- Caché Dans Le Ciel

Djeco
Availability:

12 stok


Ngjyrosje magjike me laps uji? Po, është një aktivitet  origjinal i ngjyrosjes, për fëmijët e moshës mbi 18 muajsh, të cilët do të argëtohen duke ngjyrosur ilustrimet me ujë. Një ngjyrosje magjike sepse ngjyrat zbulohen kur vogëlushët tuaj kalojnë lapsin e ujit mbi të. Kutia mban 4 lloje ilustrimesh me panorama të ndryshme në qiell, me aeroplanë, hapësirë dhe zogj,  padiksutim dhe një laps magjik, i cili mbushet me ujë. Argëtimi dhe kurioziteti i vogëlushëve do të jetë në maksimum pasi kalojnë lapsin dhe presin ilustrimin përkatës që do të shfaqet.

Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues për fëmijë
  • Përmban 4 ilustrime
  • Përmban edhe lapsin e ujit
  • Mosha e rekomanduar +18 muajsh
  • Përmasat: 31.5 x 22 x 1.5 cm

1,800 L

12 stok

Ngjyrosje magjike me laps uji? Po, është një aktivitet  origjinal i ngjyrosjes, për fëmijët e moshës mbi 18 muajsh, të cilët do të argëtohen duke ngjyrosur ilustrimet me ujë. Një ngjyrosje magjike sepse ngjyrat zbulohen kur vogëlushët tuaj kalojnë lapsin e ujit mbi të. Kutia mban 4 lloje ilustrimesh me panorama të ndryshme në qiell, me aeroplanë, hapësirë dhe zogj,  padiksutim dhe një laps magjik, i cili mbushet me ujë. Argëtimi dhe kurioziteti i vogëlushëve do të jetë në maksimum pasi kalojnë lapsin dhe presin ilustrimin përkatës që do të shfaqet.

Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues për fëmijë
  • Përmban 4 ilustrime
  • Përmban edhe lapsin e ujit
  • Mosha e rekomanduar +18 muajsh
  • Përmasat: 31.5 x 22 x 1.5 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close