,

Ngjyrosje me letra Velvet- Bestioles

Djeco
Availability:

6 stok


Aktivitet i veçantë argëtues dhe krijues me ngjyrosje me letra velvet për fëmijë të moshave 3 deri më 6 vjeç. Fëmijët mjafton të marrin letrën ilustruese dhe të fillojnë ngjyrosjen sipër letrës siluetë, pa pasur shqetësimin se do të dalin jashtë kontureve të skicës. Konturet e zeza velvet e bëjnë më të lehtë për “artistët e rinj” të qëndrojnë brenda linjave dhe të silueta përrallore, duke bërë që ngjyrat e ndritshme të dalin vërtet në pah.

Karakteristikat

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese ngjyrosjeje
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 5 modele me ngjyrosjeje
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 3- 6 vjeç

1,200 L

6 stok

Aktivitet i veçantë argëtues dhe krijues me ngjyrosje me letra velvet për fëmijë të moshave 3 deri më 6 vjeç. Fëmijët mjafton të marrin letrën ilustruese dhe të fillojnë ngjyrosjen sipër letrës siluetë, pa pasur shqetësimin se do të dalin jashtë kontureve të skicës. Konturet e zeza velvet e bëjnë më të lehtë për “artistët e rinj” të qëndrojnë brenda linjave dhe të silueta përrallore, duke bërë që ngjyrat e ndritshme të dalin vërtet në pah.

Karakteristikat

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese ngjyrosjeje
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 5 modele me ngjyrosjeje
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 3- 6 vjeç
Marka

Gjinia

Femra, Meshkuj

Mosha

3- 6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close