,

Veshja e Nina Balerina Magnetike

Melissa & Doug
Availability:

4 stok


Veshja e Nina Balerina Magnetike | Nina, balerina është e gatshme të performojë me tutu-në e saj të bukur. Ky set përfshin një kukull druri magnetike me një stendë prej druri dhe shumë veshje e aksesorë magnetikë shumëngjyrësh dhe tërheqës për të luajtur!

3,500 L

4 stok

Veshja e Nina Balerina Magnetike | Nina, balerina është e gatshme të performojë me tutu-në e saj të bukur. Ky set përfshin një kukull druri magnetike me një stendë prej druri dhe shumë veshje e aksesorë magnetikë shumëngjyrësh dhe tërheqës për të luajtur!

SKU: 000772135542 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close