Një mi për ta veshur

Moulin Roty
Availability:

5 stok


Një mi për ta veshur | Një dhuratë e bukur për të argëtuar fëmijën tuaj, me 3 veshje të prera paraprakisht (me kostum, shtëpie dhe të mrekullueshëm), një fletë ngjitëse dhe një bazë, të gjitha në karton. Ky grup do të argëtojë fëmijën tuaj ndërsa zhvillon krijimtarinë e tij / saj.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 8,5 x 18,5 cm.
  • Materialet: karton.
  • I pershtatshem nga +3 vjec.

1,500 L

5 stok

SHPORTA NË BEE

close