,

Njëbrirëshi lëkundës mahnitës

Le Toy Van
Availability:

1 stok


Njëbrirëshi lëkundës mahnitës na kthen pas në kohë dhe e bën në mënyrën më të bukur, si një aventurë magjike. Ky njëbrirësh mahnitës lëkundës vjen me një dizajn plot stil, duke mos dalë nga tradicionalja, dhe plot ngjyra të kombinuara në mënyrë fantastike. Vogëlushët do ta adhurojnë menjëherë. Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjës, në këndin e lojrave apo në dhomën e fëmijëve. Argëtimi nuk ka fund. Është i bërë nga materiale prej druri cilësor dhe ngjyrat janë jo toksike me bazë uji.

Karakteristikat:

 • Njëbrirëshi lëkundës mahnitës na kthen pas në kohë dhe e bën në mënyrën më të bukur, si një aventurë magjike
 • Dizajn plot stil, duke mos dalë nga tradicionalja
 • Vogëlushët do ta adhurojnë
 • Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjës, në këndin e lojrave apo në dhomën e fëmijëve
 • Është i bërë nga materiale prej druri cilësor dhe ngjyrat janë jo toksike me bazë uji

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +1 vjeç
 • Përmasat: 65 x 23 x 54 cm

25,400 L

1 stok

Njëbrirëshi lëkundës mahnitës na kthen pas në kohë dhe e bën në mënyrën më të bukur, si një aventurë magjike. Ky njëbrirësh mahnitës lëkundës vjen me një dizajn plot stil, duke mos dalë nga tradicionalja, dhe plot ngjyra të kombinuara në mënyrë fantastike. Vogëlushët do ta adhurojnë menjëherë. Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjës, në këndin e lojrave apo në dhomën e fëmijëve. Argëtimi nuk ka fund. Është i bërë nga materiale prej druri cilësor dhe ngjyrat janë jo toksike me bazë uji.

Karakteristikat:

 • Njëbrirëshi lëkundës mahnitës na kthen pas në kohë dhe e bën në mënyrën më të bukur, si një aventurë magjike
 • Dizajn plot stil, duke mos dalë nga tradicionalja
 • Vogëlushët do ta adhurojnë
 • Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjës, në këndin e lojrave apo në dhomën e fëmijëve
 • Është i bërë nga materiale prej druri cilësor dhe ngjyrat janë jo toksike me bazë uji

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +1 vjeç
 • Përmasat: 65 x 23 x 54 cm
SKU: 5060023421348 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+1 vjeç

SHPORTA NË BEE

close