,

Numerator

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Numerator | Baza dhe korniza e ngurtë e drurit të ngurtë mban 10 tela të trashë të veshur me 10 rruaza shumëngjyrëshe prej druri në secilin. Në total janë 100 rruaza. Rrëshqisni rruazat për një mënyrë vizuale dhe praktike për të mësuar numrat, konceptet e matematikës dhe për të eksploruar modele apo ngjyra.

3,400 L

2 stok

Numerator | Baza dhe korniza e ngurtë e drurit të ngurtë mban 10 tela të trashë të veshur me 10 rruaza shumëngjyrëshe prej druri në secilin. Në total janë 100 rruaza. Rrëshqisni rruazat për një mënyrë vizuale dhe praktike për të mësuar numrat, konceptet e matematikës dhe për të eksploruar modele apo ngjyra.

SKU: 000772104937 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close