Numra 1-10

Plan Toys
Availability:

3 stok


Numra 1-10 të gdhendur me numra nga njëra anë dhe një numër korrespondues të pikave në pjesën e pasme. Çdo pllakë ka një gjysmë që përputhet, e cila përmban drejtshkrimin e numrit nga njëra anë dhe fotografitë e objekteve të vockël nga ana tjetër që lidhen me numrin e tij specifik.

5,700 L

3 stok

Numra 1-10 të gdhendur me numra nga njëra anë dhe një numër korrespondues të pikave në pjesën e pasme. Çdo pllakë ka një gjysmë që përputhet, e cila përmban drejtshkrimin e numrit nga njëra anë dhe fotografitë e objekteve të vockël nga ana tjetër që lidhen me numrin e tij specifik.

SKU: 8854740056412 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close