Numra magnetikë

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Numra magnetikë | Numra të mjaftueshëm për të numëruar nga 0 deri në 20 dhe 5 shenja matematikore në një rast të përshtatshëm prej druri. 37 pjesë magnetike me ngjyra mund të ndihmojnë fëmijët të mësojnë numrat e tyre dhe të zgjidhin problemet themelore të matematikës. Të përshtatshme për moshat +3 vjeç.

 

2,700 L

1 stok

Numra magnetikë | Numra të mjaftueshëm për të numëruar nga 0 deri në 20 dhe 5 shenja matematikore në një rast të përshtatshëm prej druri. 37 pjesë magnetike me ngjyra mund të ndihmojnë fëmijët të mësojnë numrat e tyre dhe të zgjidhin problemet themelore të matematikës. Të përshtatshme për moshat +3 vjeç.

 

SKU: 000772104494 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close