Numra magnetikë

EurekaKids
Availability:

10 stok


Numra magnetikë me ngjyra të ndritshme kanë shumë aplikime. Ata mund të shërbejnë për të ndihmuar të vegjlit të njihen me numrat, duke filluar të bëjnë shtesat e tyre të para, zbritjet ose për të dekoruar një sipërfaqe metalike si frigorifer.

Karakteristika:

  • Mosha: +3 vjeç.
  • Përmbajtja: 30 copë me numra dhe shenja matematikore në ngjyra të ndryshme.
  • Përmasat: 16.4cm (Lartësia) x 21cm (Gjerësia) x 3.7cm (Gjatësia).

2,300 L

10 stok

Numra magnetikë me ngjyra të ndritshme kanë shumë aplikime. Ata mund të shërbejnë për të ndihmuar të vegjlit të njihen me numrat, duke filluar të bëjnë shtesat e tyre të para, zbritjet ose për të dekoruar një sipërfaqe metalike si frigorifer.

Karakteristika:

  • Mosha: +3 vjeç.
  • Përmbajtja: 30 copë me numra dhe shenja matematikore në ngjyra të ndryshme.
  • Përmasat: 16.4cm (Lartësia) x 21cm (Gjerësia) x 3.7cm (Gjatësia).
SKU: 8435404800284 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close