Ora me bufin

Le Toy Van
Availability:

2 stok


Ora me bufin, e cila do të ndihmojë në mësimin e fëmijëve për kohën falë një bufi të bukur prej druri. Përmban një varg lodrash mahnitëse për fëmijë dhe bebe. Një prodhues fitues i shumë çmimeve i cili siguron tregtim të drejtë në çdo fazë të prodhimit dhe kushteve etike për fuqinë e tyre të punës. Lodrat e tyre prej druri të pikturuara janë bërë duke përdorur dru të qëndrueshëm dhe bojë jo toksike.

Rekomandim:

Kjo orë lodër prej druri petilou është e përshtatshme për fëmijët +12 muajsh

4,900 L

2 stok

Ora me bufin, e cila  do të ndihmojë në mësimin e fëmijëve për kohën falë një bufi të bukur prej druri. Përmban një varg lodrash mahnitëse për fëmijë dhe bebe. Një prodhues fitues i shumë çmimeve i cili siguron tregtim të drejtë në çdo fazë të prodhimit dhe kushteve etike për fuqinë e tyre të punës. Lodrat e tyre prej druri të pikturuara janë bërë duke përdorur dru të qëndrueshëm dhe bojë jo toksike.

Rekomandim:

Kjo orë lodër prej druri petilou është e përshtatshme për fëmijët +12 muajsh

SKU: 5060023420105 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close