Ordering Blocks

Plan Toys
Availability:

1 stok


Ordering Blocks| Ky set shërben për të zhvilluar aftësi shumë specifike përmes përvojave domethënëse, praktike; dhe inkurajon një qasje shumë të afërt, të vetë-drejtuar për të mësuar përgjatë një trajektore më të natyrshme zhvillimore.

3,200 L

1 stok

Ordering Blocks| Ky set shërben për të zhvilluar aftësi shumë specifike përmes përvojave domethënëse, praktike; dhe inkurajon një qasje shumë të afërt, të vetë-drejtuar për të mësuar përgjatë një trajektore më të natyrshme zhvillimore.

SKU: 8854740053701 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close