Orë Aktiviteti

Plan Toys
Availability:

3 stok


Orë Aktiviteti e projektuar me akrepa të lëvizshme dhe numra të lexueshëm lehtë. Përfshin 9 karta veprimtarie që ndihmojnë fëmijët të shoqërojnë rutina të ndryshme ditore në orë të ndryshme të ditëve.

8,300 L

3 stok

Orë Aktiviteti e projektuar me akrepa të lëvizshme dhe numra të lexueshëm lehtë. Përfshin 9 karta veprimtarie që ndihmojnë fëmijët të shoqërojnë rutina të ndryshme ditore në orë të ndryshme të ditëve.

SKU: 8854740051226 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close