, ,

Orë për fëmijë- Panda

Djeco
Availability:

21 stok


Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël orën me akrepa. Ndërsa numrat jua tregon panda me një kombinim ngjyrash shumë në modë. Gjithashtu janë argëtuese dhe shumë edukative!

Karakteristikat:

 • Lëvizjet e akrepave pa zhurmë
 • Rezistente ndaj spërkatjeve me ujë dhe nuk mund ti mbani gjatë në ujë
 • Rripi prej poliesteri ka përmasa 20 cm x 14 mm

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e orës: 3 x 20 x 1.4 cm,
 • Pesha: 15 gr
 • Diametër ekrani:  3cm

3,200 L

21 stok

Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël orën me akrepa. Ndërsa numrat jua tregon panda me një kombinim ngjyrash shumë në modë. Gjithashtu janë argëtuese dhe shumë edukative!

Karakteristikat:

 • Lëvizjet e akrepave pa zhurmë
 • Rezistente ndaj spërkatjeve me ujë dhe nuk mund ti mbani gjatë në ujë
 • Rripi prej poliesteri ka përmasa 20 cm x 14 mm

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e orës: 3 x 20 x 1.4 cm,
 • Pesha: 15 gr
 • Diametër ekrani:  3cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close