, ,

Orë zgjimi- Space

Djeco
Availability:

8 stok


Nuk ka zgjim më të ëmbël se sa me orën e alarmit me astronautin me mision në hapësirë. Dizajni dhe iustrimet janë shumë të këndshme që mund të përmbushin më së miri dhe anën dekorative të dhomës së fëmijëve. Ora është e pajisur me një buton drite për të mundësuar dallimin e kohës gjatë natës dhe lëvizja e akrepave nuk i shqetëson aspak vogëlushët gjatë gjumit.

Karakteristikat:

 • E bërë nga druri, plastika dhe metali
 • Punon me bateri
 • Ide dhurate dekoruese për dhomën e fëmijëve
 • Zilja e zgjimit është standarte

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e orës: 8.5 x 13.5 x 4 cm
 • Përmasat e kutisë: 12 x 15 x 5 cm

3,300 L

8 stok

Nuk ka zgjim më të ëmbël se sa me orën e alarmit me astronautin me mision në hapësirë. Dizajni dhe iustrimet janë shumë të këndshme që mund të përmbushin më së miri dhe anën dekorative të dhomës së fëmijëve. Ora është e pajisur me një buton drite për të mundësuar dallimin e kohës gjatë natës dhe lëvizja e akrepave nuk i shqetëson aspak vogëlushët gjatë gjumit.

Karakteristikat:

 • E bërë nga druri, plastika dhe metali
 • Punon me bateri
 • Ide dhurate dekoruese për dhomën e fëmijëve
 • Zilja e zgjimit është standarte

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e orës: 8.5 x 13.5 x 4 cm
 • Përmasat e kutisë: 12 x 15 x 5 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close