,

Organizues- Elefanti

3 Sprouts
Availability:

1 stok


Të mbash gjërat e organizuara ndonjëherë është e vështirë, por me mbajtësen e 3 Sprouts elefanti tani është më e thjeshtë. Ju mundëson të mbani të organizuara pelenat, pudrën, letrat e lagura apo ҫdo gjë tjetër që ju nevojitet. Ofron një dizenjo të këndshme dhe funksionale, që  mund ta përdorni edhe si mbajtëse për lodra.

Karakteristikat:

 • Organizues dhe mbajtës i aksesorëve të ndryshëm
 • Mbajtës pelenash, pudre dhe letrash të lagura
 • Mban gjërat e organizuara kudo në shtëpi
 • Dizajni i këndshëm shkon me çdo dekor

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 26.5 x 28 x  25.5 cm
 • Materiali: 100% poliestër
 • Mund të pastrohet lehtë me një letër të lagur

2,100 L

1 stok

Të mbash gjërat e organizuara ndonjëherë është e vështirë, por me mbajtësen e 3 Sprouts elefanti tani është më e thjeshtë. Ju mundëson të mbani të organizuara pelenat, pudrën, letrat e lagura apo ҫdo gjë tjetër që ju nevojitet. Ofron një dizenjo të këndshme dhe funksionale, që  mund ta përdorni edhe si mbajtëse për lodra.

Karakteristikat:

 • Organizues dhe mbajtës i aksesorëve të ndryshëm
 • Mbajtës pelenash, pudre dhe letrash të lagura
 • Mban gjërat e organizuara kudo në shtëpi
 • Dizajni i këndshëm shkon me çdo dekor

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 26.5 x 28 x  25.5 cm
 • Materiali: 100% poliestër
 • Mund të pastrohet lehtë me një letër të lagur
Përmasa 10 × 11 × 10.5 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close