Sold out!

Organizues karroce- Balena

3 Sprouts
Availability:

S’ka stok


Organizuesi i karrocës me figurën e balenës ju mundëson të mbani të gjitha gjërat e domosdoshme të organizuara kur jeni jashtë për një shëtitje me karrocë. Organizuesi për karrocën e fëmijëve ka dy mbajtëse pijesh (të izoluara), të përshtatshme për të vendosur një filxhan ose shishe. Xhepi i pasëm diskret me mbyllje velcro ofron një vend të sigurt për celularin ose çelësat. Gjithashtu, dizajni i palosshëm ndihmon që ky aksesor të vihet dhe hiqet lehtë, pa ndërhyre në palosjen e karrocës.

Karakteristikat:

  • Mbani të gjitha gjërat e domosdoshme të organizuara teksa dilni për një shëtitje me karrocë me të voglin tuaj
  • Organizuesi i karroces është plotësisht i pastrueshëm

Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliester
  • Përmasat: 15 x 32 x 13 cm

2,600 L

Sold out!

Organizuesi i karrocës me figurën e balenës ju mundëson të mbani të gjitha gjërat e domosdoshme të organizuara kur jeni jashtë për një shëtitje me karrocë. Organizuesi për karrocën e fëmijëve ka dy mbajtëse pijesh (të izoluara), të përshtatshme për të vendosur një filxhan ose shishe. Xhepi i pasëm diskret me mbyllje velcro ofron një vend të sigurt për celularin ose çelësat. Gjithashtu, dizajni i palosshëm ndihmon që ky aksesor të vihet dhe hiqet lehtë, pa ndërhyre në palosjen e karrocës.

Karakteristikat:

  • Mbani të gjitha gjërat e domosdoshme të organizuara teksa dilni për një shëtitje me karrocë me të voglin tuaj
  • Organizuesi i karroces është plotësisht i pastrueshëm

Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliester
  • Përmasat: 15 x 32 x 13 cm
Përmasa 5 × 12.5 × 6 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close