, ,

Origami- Animals

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Argëtimi i fëmijëve nuk ka fund tani me animacionet krijuese me kafshë të palosura. Gati për shfrenim imagjinate dhe lojë.  Fëmijët do duhet të ndjekin udhëzimet hap pas hapi dhe shenjat e palosura në fletët e modeluara të letrës i udhëheqin fëmijët përmes hapave për të bërë kafshë të adhurueshme origami. Kompleti i aktivitetit përfshin gjithçka që nevojitet për të bërë 40 fytyra dhe forma të ndryshme kafshësh-nga kotele dhe këlyshë deri tek gjirafat, pinguinët, madje edhe një vinç tradicional. Përdorni 36 letra të shtypura me kafshë dhe gjashtë letra me model për të krijuar modele, dhe më pas shtoni 38 afishe të përfshira me detaje për t’i bërë ato të duken akoma më të veçanta. Kjo lojë ndihmon në zhvillimin dhe avancimin e aftësive të shkëlqyera motorike, koordinimin sy-duar dhe shkathtësim.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe tërheqëse
 • Ndihmon fëmijët për rritjen e imagjinatës krjuese
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Mund të luhet edhe në grup
 • E përshtatshme për djem dhe vajza

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +6 vjeç

1,200 L

1 stok

Argëtimi i fëmijëve nuk ka fund tani me animacionet krijuese me kafshë të palosura. Gati për shfrenim imagjinate dhe lojë.  Fëmijët do duhet të ndjekin udhëzimet hap pas hapi dhe shenjat e palosura në fletët e modeluara të letrës, që i udhëheqin për të krijuar kafshë të adhurueshme origami. Kompleti i aktivitetit përfshin gjithçka që nevojitet për të bërë 40 fytyra dhe forma të ndryshme kafshësh, nga kotele dhe këlyshë deri tek gjirafat, pinguinët, madje edhe një vinç tradicional. Kjo lojë ndihmon në zhvillimin dhe avancimin e aftësive të shkëlqyera motorike, koordinimin sy-duar dhe shkathtësim.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe tërheqëse
 • Ndihmon fëmijët për rritjen e imagjinatës krjuese
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Mund të luhet edhe në grup
 • E përshtatshme për djem dhe vajza

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +6 vjeç
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close