, ,

Origami- Halloween

Djeco
Availability:

10 stok


Argëtimi i fëmijëve nuk ka fund tani me animacionet krijuese për të krijuar maska të frikshme. Gati për shfrenim imagjinate dhe lojë. Origami- Halloween vjen me setin prej 24 karakteresh të ndryshme me figura të frikshme, të cilat shfaqen në errësirë ​​falë bojës fosforeshente.  Çdo hap është i vendosur në udhëzues.

Përmban: 

 • 24 fletë fosforeshente (20 x 20 cm)
 • 24 karaktere
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe tërheqëse
 • Ndihmon fëmijët për rritjen e imagjinatës krjuese
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Mund të luhet edhe në grup
 • E përshtatshme për djem dhe vajza

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 5- 8 vjeç

1,300 L

10 stok

Argëtimi i fëmijëve nuk ka fund tani me animacionet krijuese për të krijuar maska të frikshme. Gati për shfrenim imagjinate dhe lojë. Origami- Halloween vjen me setin prej 24 karakteresh të ndryshme me figura të frikshme, të cilat shfaqen në errësirë ​​falë bojës fosforeshente.  Çdo hap është i vendosur në udhëzues.

Përmban: 

 • 24 fletë fosforeshente (20 x 20 cm)
 • 24 karaktere
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe tërheqëse
 • Ndihmon fëmijët për rritjen e imagjinatës krjuese
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Mund të luhet edhe në grup
 • E përshtatshme për djem dhe vajza

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 5- 8 vjeç
Marka

Mosha

5- 8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close