, ,

Origami- Klasik i Rinisë

Djeco
Availability:

10 stok


Argëtimi i fëmijëve nuk ka fund tani me animacionet krijuese për të numëruar dhe bërë premtime. Gati për shfrenim imagjinate dhe lojë. Origami- Klasik i Rinisë  vjen me mënyrën e veçantë të të numëruarit dhe bërë premtime.  Çdo hap është i vendosur në udhëzues.

Përmban: 

 • 24 fletë të printuara
 • 3 fletë ngjitëse
 • 192 afishe
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe tërheqëse
 • Ndihmon fëmijët për rritjen e imagjinatës krjuese
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Mund të luhet edhe në grup
 • E përshtatshme për djem dhe vajza

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +6 vjeç

1,300 L

10 stok

Argëtimi i fëmijëve nuk ka fund tani me animacionet krijuese për të numëruar dhe bërë premtime. Gati për shfrenim imagjinate dhe lojë. Origami- Klasik i Rinisë  vjen me mënyrën e veçantë të të numëruarit dhe bërë premtime.  Çdo hap është i vendosur në udhëzues.

Përmban: 

 • 24 fletë të printuara
 • 3 fletë ngjitëse
 • 192 afishe
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe tërheqëse
 • Ndihmon fëmijët për rritjen e imagjinatës krjuese
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Mund të luhet edhe në grup
 • E përshtatshme për djem dhe vajza

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +6 vjeç
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close