, ,

Origami- Planes

Djeco
Availability:

10 stok


Argëtimi i fëmijëve nuk ka fund tani me animacionet krijuese me avionë të palosur. Gati për shfrenim imagjinate dhe lojë. Origami- Planes vjen me setin prej pesë modelesh avionesh dhe me një letër krijuese  origjinale dhe të zbukuruar. Çdo hap është i vendosur në udhëzues.

Përmban: 

 • 20 fletë të palosshme origami 
 • 20 karaktere
 • 5 modele avionësh

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe tërheqëse
 • Ndihmon fëmijët për rritjen e imagjinatës krjuese
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Mund të luhet edhe në grup
 • E përshtatshme për djem dhe vajza

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 32 x 24 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +7 vjeç

1,300 L

10 stok

Argëtimi i fëmijëve nuk ka fund tani me animacionet krijuese me avionë të palosur. Gati për shfrenim imagjinate dhe lojë. Origami- Planes vjen me setin prej pesë modelesh avionesh dhe me një letër krijuese  origjinale dhe të zbukuruar. Çdo hap është i vendosur në udhëzues.

Përmban: 

 • 20 fletë të palosshme origami 
 • 20 karaktere
 • 5 modele avionësh

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe tërheqëse
 • Ndihmon fëmijët për rritjen e imagjinatës krjuese
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Mund të luhet edhe në grup
 • E përshtatshme për djem dhe vajza

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 32 x 24 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +7 vjeç
Marka

Mosha

+7 vjeç

SHPORTA NË BEE

close