, ,

Origami- Punëtoria

Djeco
Availability:

5 stok


Argëtimi i fëmijëve nuk ka fund tani me animacionet krijuese për të krijuar kuti të vogla për tu dekoruar me afishe. Gati për shfrenim imagjinate dhe lojë. Origami- Punëtoria vjen me setin prej 3 modelesh të ndryshme të kutive të vogla, ku të cilat fëmijët mund ti personalizojnë me afishe ngjitëse.  Çdo hap është i vendosur në udhëzues.

Përmban: 

 • 20 fletë të ilustruara
 • 2 fletë ngjitëse të vogla me afishe
 • 3 modele kutish
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe tërheqëse
 • Ndihmon fëmijët për rritjen e imagjinatës krjuese
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Mund të luhet edhe në grup
 • E përshtatshme për djem dhe vajza

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 7- 13 vjeç

1,300 L

5 stok

Argëtimi i fëmijëve nuk ka fund tani me animacionet krijuese për të krijuar kuti të vogla për tu dekoruar me afishe. Gati për shfrenim imagjinate dhe lojë. Origami- Punëtoria vjen me setin prej 3 modelesh të ndryshme të kutive të vogla, ku të cilat fëmijët mund ti personalizojnë me afishe ngjitëse.  Çdo hap është i vendosur në udhëzues.

Përmban: 

 • 20 fletë të ilustruara
 • 2 fletë ngjitëse të vogla me afishe
 • 3 modele kutish
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe tërheqëse
 • Ndihmon fëmijët për rritjen e imagjinatës krjuese
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Mund të luhet edhe në grup
 • E përshtatshme për djem dhe vajza

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 7- 13 vjeç
Marka

Mosha

7-13 vjeç

SHPORTA NË BEE

close