,

Packable Jungle Backpack 2 in 1

Leçons de Choses
Availability:

1 stok


Packable Jungle Backpack 2 in 1 është kombinimi ideal për vogëlushët që shkojnë në kopësht ose për fëmijët në shkollë. Është praktike. Dizajni është tërheqës dhe i përshtatet çdo nevoje. Paketohet dhe futet në një çantë dore lehtësisht, e cila mund të përdoret për veshje ose aksesorë shtesë nga fëmijët në shkollë. E ku ka më mirë 2 në 1!

Karakteristikat:

  • Logo e qëndisur
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 35 x 35 cm

4,600 L

1 stok

Packable Jungle Backpack 2 in 1 është kombinimi ideal për vogëlushët që shkojnë në kopësht ose për fëmijët në shkollë. Është praktike. Dizajni është tërheqës dhe i përshtatet çdo nevoje. Paketohet dhe futet në një çantë dore lehtësisht, e cila mund të përdoret për veshje ose aksesorë shtesë nga fëmijët në shkollë. E ku ka më mirë 2 në 1!

Karakteristikat:

  • Logo e qëndisur
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 35 x 35 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close