Pako me aksesorët Shtëpiza e Kukullës

Le Toy Van
Availability:

3 stok


Pako me aksesorët Shtëpiza e Kukullës | Seti prej druri të ngurtë prej 5 copësh, që përmban një biçikletë të përfunduar me ngjyra të ndritshme, një xylofon me ylber, një grup mini-treni dhe një dërrasë.

Karakteristikat:

  • Shkallëzuar në mënyrë të përsosur për shtëpitë e kukullës
  • Sete loje druri me 5 copë të ngurta
  • Inkurajon lojën imagjinative dhe sociale
  • Mosha +3 vjeç

2,800 L

3 stok

Pako me aksesorët Shtëpiza e Kukullës | Seti  prej druri të ngurtë prej 5 copësh, që përmban një biçikletë të përfunduar me ngjyra të ndritshme, një xylofon me ylber, një grup mini-treni dhe një dërrasë.

Karakteristikat:

  • Shkallëzuar në mënyrë të përsosur për shtëpitë e kukullës
  • Sete loje druri me  5 copë të ngurta
  • Inkurajon lojën imagjinative dhe sociale
  • Mosha +3 vjeç
SKU: 5060023410823 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close