,

Pako për dhurata, prej leshi organik 62 cm

Wooly Organic
Availability:

6 stok


Pako për dhurata, prej leshi organik 62 cm | Kjo pako për dhurata për fëmijë përbëhet nga pjesët kryesore të rrobave për të sapolindurit. Kjo është një dhuratë e shkëlqyer për djemtë dhe vajzat. Prodhuar nga pambuku organik me cilësi më të lartë. Materiali është shumë i butë dhe i këndshëm për prekjen dhe në të njëjtën kohë, shumë elastik. Këmishë e rehatshme me mëngë të mbivendosur për të mos lejuar që fëmija juaj të mos gërvishtet. Ideale për moshat nga 0-3 muajsh.

Çfarë duhet të dini:

 • Paketuar në një kuti të bukur, e cila mund të mbahet si një kuti mbajtëse.
 • Organikë prej leshi
 • Wooly Organic siguron që të gjitha produktet të prodhohen nga përbërës organikë dhe të jenë pa kimikate të dëmshme, toksina, herbicide dhe pesticide.
  Prodhimet tona janë të sigurta dhe të bëra posaçërisht për lëkurën e ndjeshme të foshnjës me butësi të jashtëzakonshme.
 • Pambuku Organik është më i shëndetshëm dhe më i mirë për njerëzit dhe mjedisin.
 • Pambuku organik është më i qëndrueshëm sesa pambuku konvencional dhe të gjitha produktet mund të lahen në lavatriçe.
  Jo vetëm që fëmija juaj do të duket më i adhurueshëm me modelet në modë të rehatshme, por gjithashtu do të ndihmojë në shpëtimin e planetit duke mbështetur bujqësinë organike.
 • Veshja organike e pambukut është e përshtatshme për ditët e nxehta dhe të ftohta. Kjo është arsyeja pse foshnjat i veshin rrobat kaq të qetë, pavarësisht nga stina.
 • Etiketat: grup për dhurata për fëmijë, organike, pambuku, Lesh organik.

5,900 L

6 stok

Pako për dhurata, prej leshi organik 62 cm | Kjo pako për dhurata për fëmijë përbëhet nga pjesët kryesore të rrobave për të sapolindurit. Kjo është një dhuratë e shkëlqyer për djemtë dhe vajzat. Prodhuar nga pambuku organik me cilësi më të lartë. Materiali është shumë i butë dhe i këndshëm për prekjen dhe në të njëjtën kohë, shumë elastik. Këmishë e rehatshme me mëngë të mbivendosur për të mos lejuar që fëmija juaj të mos gërvishtet. Ideale për moshat nga 0-3 muajsh.

Çfarë duhet të dini:

 • Paketuar në një kuti të bukur, e cila mund të mbahet si një kuti mbajtëse.
 • Organikë prej leshi
 • Wooly Organic siguron që të gjitha produktet të prodhohen nga përbërës organikë dhe të jenë pa kimikate të dëmshme, toksina, herbicide dhe pesticide.
  Prodhimet tona janë të sigurta dhe të bëra posaçërisht për lëkurën e ndjeshme të foshnjës me butësi të jashtëzakonshme.
 • Pambuku Organik është më i shëndetshëm dhe më i mirë për njerëzit dhe mjedisin.
 • Pambuku organik është më i qëndrueshëm sesa pambuku konvencional dhe të gjitha produktet mund të lahen në lavatriçe.
  Jo vetëm që fëmija juaj do të duket më i adhurueshëm me modelet në modë të rehatshme, por gjithashtu do të ndihmojë në shpëtimin e planetit duke mbështetur bujqësinë organike.
 • Veshja organike e pambukut është e përshtatshme për ditët e nxehta dhe të ftohta. Kjo është arsyeja pse foshnjat i veshin rrobat kaq të qetë, pavarësisht nga stina.
 • Etiketat: grup për dhurata për fëmijë, organike, pambuku, Lesh organik.
Marka

SHPORTA NË BEE

close