, ,

Paleta e Bojrave të Artistit

Djeco
Availability:

24 stok


Kjo paletë  e veçantë bojrash ju mundëson fëmijëve nga mosha 6 vjeçare të nxjerrin në pah kreativitetin dhe imagjinatën e tyre. Ndoshta një “shpirt artisti” mund të jetë fshehur diku. Paleta përmban 36 ngjyra standarte, 8 ngjyrë perla dhe 9 ngjyra fluoreshente. Është e ndarë në dy nivele, ku i pari hiqet lehtësisht. Krijimi me mjetet e duhura i bën aktivitetet më të lehta dhe më të bukura. Ju mund ta merrni kudo, në udhëtime një ditore, në shkollë ose gjatë pushimeve.

Karakteristikat

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Mbi 50 nuanca ngjyrash
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 17 x 25 x 2 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +6 vjeç

3,100 L

24 stok

Kjo paletë  e veçantë bojrash ju mundëson fëmijëve nga mosha 6 vjeçare të nxjerrin në pah kreativitetin dhe imagjinatën e tyre. Ndoshta një “shpirt artisti” mund të jetë fshehur diku. Paleta përmban 36 ngjyra standarte, 8 ngjyrë perla dhe 9 ngjyra fluoreshente. Është e ndarë në dy nivele, ku i pari hiqet lehtësisht. Krijimi me mjetet e duhura i bën aktivitetet më të lehta dhe më të bukura. Ju mund ta merrni kudo, në udhëtime një ditore, në shkollë ose gjatë pushimeve.

Karakteristikat

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Mbi 50 nuanca ngjyrash
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 17 x 25 x 2 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +6 vjeç
Marka

Gjinia

Femra, Meshkuj

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close