,

Paliçeta për djem 12 muajsh

Availability:

4 stok


Paliçeta për djem 12 muajsh, të shkurtëra dhe të bëra 100% prej liri. Janë ideale për raste të veçanta. Kanë xhep në pjesën e përparme dhe rripat e rregullueshëm me logo.

Karakteristikat:

  • Mosha: 12 muajsh
  • Përmasa: 74 cm
  • Materiali: 100% prej liri

5,500 L

4 stok

SHPORTA NË BEE

close