,

Paliçeta për djem 24 muajsh

Availability:

4 stok


Paliçeta për djem 24 muajsh, të shkurtëra dhe të bëra 100% prej liri. Janë ideale për raste të veçanta. Kanë xhep në pjesën e përparme dhe rripat e rregullueshëm me logo.

Karakteristikat:

  • Mosha: 24 muajsh
  • Përmasa: 86 cm
  • Materiali: 100% prej liri

5,500 L

4 stok

Paliçeta për djem 24 muajsh, të shkurtëra dhe të bëra 100% prej liri. Janë ideale për raste të veçanta. Kanë xhep në pjesën e përparme dhe rripat e rregullueshëm me logo.

Karakteristikat:

  • Mosha: 24 muajsh
  • Përmasa: 86 cm
  • Materiali: 100% prej liri

SHPORTA NË BEE

close