,

Paliçeta për djem me mëngë të shkurtra 36 muajsh

Availability:

3 stok


Paliçeta për djem me mëngë të shkurtra 36 muajsh | Prodhuar nga triko të thurrura të lehta. Jakë polo dhe shirita në kyçin e këmbës. Butoni i fiksimit në jakë dhe sustat mes këmbëve. Ky produkt ka etiketën Oeko-Tex Standard 100. Kjo etiketë tejkalon standardet kombëtare dhe ndërkombëtare duke kryer kontrolle të rregullta për të garantuar sigurinë e secilës pjesë të veshjes (vetë fibra, ngjyrat dhe dekorimi, si dhe butonat, mbërthecat dhe zinxhirët).

Karakteristikat:

  • Mosha: 36 muajsh
  • Përmasa: 95 cm
  • Materiali: 100% pambuk

4,700 L

3 stok

Paliçeta për djem me mëngë të shkurtra 36 muajsh | Prodhuar nga triko të thurrura të lehta. Jakë polo dhe shirita në kyçin e këmbës. Butoni i fiksimit në jakë dhe sustat mes këmbëve. Ky produkt ka etiketën Oeko-Tex Standard 100. Kjo etiketë tejkalon standardet kombëtare dhe ndërkombëtare duke kryer kontrolle të rregullta për të garantuar sigurinë e secilës pjesë të veshjes (vetë fibra, ngjyrat dhe dekorimi, si dhe butonat, mbërthecat dhe zinxhirët).

Karakteristikat:

  • Mosha: 36 muajsh
  • Përmasa: 95 cm
  • Materiali: 100% pambuk

SHPORTA NË BEE

close