,

Paliçeta për djem të gjata 1 muajsh

Availability:

2 stok


Paliçeta për djem të gjata 1 muajsh, bërë prej pambuku nga bujqësia organike, duke garantushar që produktet janë rritur duke përdorur një qasje miqësore me mjedisin dhe janë të lirë nga OMGJ-të dhe pesticidet. Paliçeta me pjesën e sipërme të bërë me thurje të thjeshtë dhe të poshtme të bërë nga pëlhura , ideale për ditë me diell. Detaje elegante në jakën e qafës.Produkt i çertifikuar me Standardin 100 nga etiketa Oeko-Tex, duke garantuar që është i butë për lëkurën.

Karakteristikat:

  • Mosha: 1 muajsh
  • Përmasa: 50 cm
  • Materiali: 100% pambuk

5,500 L

2 stok

Paliçeta për djem të gjata 1 muajsh, bërë prej pambuku nga bujqësia organike, duke garantushar që produktet janë rritur duke përdorur një qasje miqësore me mjedisin dhe janë të lirë nga OMGJ-të dhe pesticidet. Paliçeta me pjesën e sipërme të bërë me thurje të thjeshtë dhe të poshtme të bërë nga pëlhura , ideale për ditë me diell. Detaje elegante në jakën e qafës.Produkt i çertifikuar me Standardin 100 nga etiketa Oeko-Tex, duke garantuar që është i butë për lëkurën.

Karakteristikat:

  • Mosha: 1 muajsh
  • Përmasa: 50 cm
  • Materiali: 100% pambuk

SHPORTA NË BEE

close