Palma ekuilibrit

Plan Toys
Availability:

1 stok


Palma ekuilibrit | Një koncept fitues i çmimeve balancuese që merr parimet themelore të Fizikës si ekuilibri, shpërndarja e peshës dhe qendra e gravitetit.Merrni kthesat duke i imituar majmunët në të dy anët e pemës dhe duke i mbajtur të ekuilibruar. Vendosja e tyre në pika ose pozicione të ndryshme krijojnë efekte të ndryshme në ekuilibër.

4,200 L

1 stok

Palma ekuilibrit | Një koncept fitues i çmimeve balancuese që merr parimet themelore të Fizikës si ekuilibri, shpërndarja e peshës dhe qendra e gravitetit.Merrni kthesat duke i imituar majmunët në të dy anët e pemës dhe duke i mbajtur të ekuilibruar. Vendosja e tyre në pika ose pozicione të ndryshme krijojnë efekte të ndryshme në ekuilibër.

SKU: 8854740053497 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close