,

Pantera e aktivitetit

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Njihuni me Zimba, panterën e madhe e aktivitetit nga koleksioni Dans la jungle nga Moulin Roty, një lodër prej pelushi për të zgjuar vogëlushët. Është një lodër shumëngjyrëshe e butë dhe e këndshme në dizajn, e cila është dhe një dekoruese e bukur e  dhomë së vogëlushëve. Ky pelush i madh i butë dhe me gëzof mund të përdoret gjithashtu si një jastëk për të mbajtur vogëlushët tuaj.

E shoqëruar nga vogëlushi i saj dhe miqtë  kameleoni dhe flutura, kjo panterë e bukur në një pozicion të shtrirë ofron shumë aktivitete: një prizëm, një lodër dhëmbësh në formën e një gjetheje bananeje, një pasqyrë, një kordon me perla dhe shumë të tjera, që presin të zbulohen.  Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht.

Karakteristikat:

 • Një lodër prej pelushi për të zgjuar vogëlushët
 • Ky pelush i madh i butë dhe me gëzof mund të përdoret gjithashtu si një jastëk për të mbajtur vogëlushët tuaj
 • Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht.

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +0 muajsh
 • Përmasat: 80 cm
 • Materiali: Pambuk, Poliestër dhe Plastikë

13,400 L

2 stok

Njihuni me Zimba, panterën e madhe e aktivitetit nga koleksioni Dans la jungle nga Moulin Roty, një lodër prej pelushi për të zgjuar vogëlushët. Është një lodër shumëngjyrëshe e butë dhe e këndshme në dizajn, e cila është dhe një dekoruese e bukur e  dhomë së vogëlushëve. Ky pelush i madh i butë dhe me gëzof mund të përdoret gjithashtu si një jastëk për të mbajtur vogëlushët tuaj.

E shoqëruar nga vogëlushi i saj dhe miqtë  kameleoni dhe flutura, kjo panterë e bukur në një pozicion të shtrirë ofron shumë aktivitete: një prizëm, një lodër dhëmbësh në formën e një gjetheje bananeje, një pasqyrë, një kordon me perla dhe shumë të tjera, që presin të zbulohen.  Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht.

Karakteristikat:

 • Një lodër prej pelushi për të zgjuar vogëlushët
 • Ky pelush i madh i butë dhe me gëzof mund të përdoret gjithashtu si një jastëk për të mbajtur vogëlushët tuaj
 • Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht.

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +0 muajsh
 • Përmasat: 80 cm
 • Materiali: Pambuk, Poliestër dhe Plastikë
SKU: 3575676680773 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close