,

Pantera Zimba

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Pantera Zimba është një lodër prej pelushi  shumëngjyrëshe e butë dhe e këndshme në dizajn, e cila është dhe një dekoruese e bukur e  dhomës së vogëlushëve. Ky pelush i madh i butë dhe me gëzof mund të përdoret gjithashtu si një jastëk për të mbajtur vogëlushët tuaj.  Pantera Zimba vjen e shoqëruar nga vogëlushi i saj dhe miqtë  kameleoni dhe flutura. Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht.

Karakteristikat:

 • Një lodër prej pelushi për të zgjuar vogëlushët
 • Pantera Zimba është një lodër prej pelushi  shumëngjyrëshe e butë dhe e këndshme në dizajn
 • Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +0 muajsh
 • Përmasat: 39 cm
 • Materiali: Pambuk, Poliestër dhe Plastikë

7,200 L

2 stok

Pantera Zimba është një lodër prej pelushi  shumëngjyrëshe e butë dhe e këndshme në dizajn, e cila është dhe një dekoruese e bukur e  dhomës së vogëlushëve. Ky pelush i madh i butë dhe me gëzof mund të përdoret gjithashtu si një jastëk për të mbajtur vogëlushët tuaj.  Pantera Zimba vjen e shoqëruar nga vogëlushi i saj dhe miqtë  kameleoni dhe flutura. Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht.

Karakteristikat:

 • Një lodër prej pelushi për të zgjuar vogëlushët
 • Pantera Zimba është një lodër prej pelushi  shumëngjyrëshe e butë dhe e këndshme në dizajn
 • Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +0 muajsh
 • Përmasat: 39 cm
 • Materiali: Pambuk, Poliestër dhe Plastikë
SKU: 3575676680223 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close