Pantera

Moulin Roty
Availability:

10 stok


Pantera, kukulla e kaltër pantera me karakter të fortë. Muzgu i tërhequr si një maskë, stil totem. Ajo mban një vello të verdhë të kuqe dhe një fustan A-line me një jakë Peter Pan me pambuk polka të kuq dhe të bardhë. E përshtatshne per të sapolindurit.

2,700 L

10 stok

Pantera, kukulla e kaltër pantera me karakter të fortë. Muzgu i tërhequr si një maskë, stil totem. Ajo mban një vello të verdhë të kuqe dhe një fustan A-line me një jakë Peter Pan me pambuk polka të kuq dhe të bardhë. E përshtatshne per të sapolindurit.

SKU: 3575676610060 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close