Pantofla të vogla

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Pantofla të vogla komode dhe me kopsa, të përbëra nga pambuk me printim ekskluziv lulesh blu dhe të veshura plotësisht me kadife blu. Të përshtatshme për të sapolindurit.

3,200 L

1 stok

SHPORTA NË BEE

close