,

Pantofla të vogla të qëndisura

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Pantofla të vogla të qëndisura, 100% lëkure dhe me detaje prej tekstili. Ato janë të rehatshme,lëkure, të lehta për tu veshur dhe për tu hequr falë një zinxhiri në pjesën e prapme. Një dhuratë ideale për lindje.

Karakteristikat:

  • Materiali prej lekure
  • Ngjyra gri
  • Mosha: 0- 6 muajsh

6,100 L

1 stok

Pantofla të vogla të qëndisura, 100% lëkure dhe me detaje prej tekstili. Ato janë të rehatshme,lëkure, të lehta për tu veshur dhe për tu hequr falë një zinxhiri në pjesën e prapme. Një dhuratë ideale për lindje.

Karakteristikat:

  • Materiali prej lekure
  • Ngjyra gri
  • Mosha: 0- 6 muajsh
Marka

Mosha

0- 6 muajsh

SHPORTA NË BEE

close