Pantofla të vogla të qëndisura

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Pantofla të vogla të qëndisura në lëkure të verdhë 100% kerri dhe detaje prej tekstili. Ato janë të rehatshme, me të vetme lëkure kamoshi pa termorregulluese, të lehta për tu veshur, për tu hequr me zinxhirin në pjesën e prapme. Një dhuratë ideale për lindje.

Karakteristikat:

  • Materiali prej lekure
  • Ngjyra rozë
  • Mosha 6 – 12 muajsh

7,200 L

1 stok

Pantofla të vogla të qëndisura në lëkure të verdhë 100% kerri dhe detaje prej tekstili. Ato janë të rehatshme, me të vetme lëkure kamoshi pa termorregulluese, të lehta për tu veshur, për tu hequr me zinxhirin në pjesën e prapme. Një dhuratë ideale për lindje.

Karakteristikat:

  • Materiali prej lekure
  • Ngjyra rozë
  • Mosha 6 – 12 muajsh
Marka

SHPORTA NË BEE

close